ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΡΟΛΟΓΙΩΝ - ΚΑΤ - Φωτογραφίες

ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΡΟΛΟΓΙΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΡΟΛΟΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Διεύθυνση - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Διεύθυνση: ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 91 Τ.Κ. - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Τ.Κ.: 18535
Περιοχή - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Περιοχή: Πειραιάς Κατηγορία - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Κατηγορία: ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ
Τηλέφωνο - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Τηλέφωνο: 2104110873 Fax - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Fax: 2104110873
Κινητό - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Κινητό: - E-mail - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ E-mail: drou-art@cyta.gr
Υπεύθυνος - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Υπεύθυνος: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΟΥΓΚΑΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Ιστοσελίδα:
Εμπορία, κατασκευή, επισκευή κοσμημάτων και ρολογιών. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, όμορφα σχέδια και χρώματα, σε προσιτές τιμές. Ακολουθώντας την ελληνική παράδοση ασχολήθηκα από μικρός με την οικογενειακή επιχείρηση, με αποτέλεσμα να μυηθώ στην τέχνη του χειροποίητου κοσμήματος κάνοντάς την έτσι μέρος της ζωής μου. Όμως το μεράκι μου ήταν να μπορώ να κατασκευάσω εγώ ο ίδιος τα πολύτιμα αυτά αντικείμενα που μας συντροφεύουν στις πιο μοναδικές και ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας. Έτσι α...
Επισκέπτες: 13142

ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΡΟΛΟΓΙΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΡΟΛΟΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΡΟΛΟΓΙΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ - ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΡΟΛΟΓΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Εμπορία, κατασκευή, επισκευή κοσμημάτων και ρολογιών. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, όμορφα σχέδια και χρώματα, σε προσιτές τιμές. Ακολουθώντας την ελληνική παράδοση ασχολήθηκα από μικρός με την οικογενειακή επιχείρηση, με αποτέλεσμα να μυηθώ στην τέχνη του χειροποίητου κοσμήματος κάνοντάς την έτσι μέρος της ζωής μου.

Όμως το μεράκι μου ήταν να μπορώ να κατασκευάσω εγώ ο ίδιος τα πολύτιμα αυτά αντικείμενα που μας συντροφεύουν στις πιο μοναδικές και ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας. Έτσι αποφοιτώντας από σχολές Τεχνικού Χειροποίητου Κοσμήματος και τελειοποιώντας τις γνώσεις μου, με συνεχή σεμινάρια σχεδιασμού κοσμήματος και στο μουσείο «ΛΑΛΑΟΥΝΗ», είμαι σε θέση να κατασκευάσω μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, εγγυημένα από τη νοοτροπία και το πνεύμα της οικογενειακής επιχείρησής μας τα οποία κοσμήματα είναι χειροποίητα στο σύνολό τους.

Σε συνδυασμό του καταστήματός μας με το εργαστήριο μπορούμε να σχεδιάσουμε και να αποτυπώσουμε σε αντικείμενα από πολύτιμα υλικά, άφθαρτα στο χρόνο, τις στιγμές που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και να εντυπωσιάσετε στο χώρο σας.